kok nagerechten horeca werkboek online kopen

Ben je op zoek naar kok nagerechten horeca werkboek? Bekijk onze boeken selectie en zie direct bij welke webshop je kok nagerechten horeca werkboek online kan kopen. Ga je voor een ebook of paperback van kok nagerechten horeca werkboek. Zoek ook naar accesoires voor kok nagerechten horeca werkboek. Zo ben je er helemaal klaar voor. Ontdek ook andere producten en koop vandaag nog je kok nagerechten horeca werkboek met korting of in de aanbieding. Alles voor veel leesplezier!

Kok nagerechten horeca werkboek

Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de kok bij het bereiden van nagerechten als flensjes, puddingen, fruitsalades en ijs. Tevens;

Vergelijkbare producten zoals Kok nagerechten horeca werkboek

Tendens - Zelfstandig werkend kok

.Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8).Voor de theorie wordt verwezen;

Vergelijkbare producten zoals Tendens - Zelfstandig werkend kok

Tendens - Kok voorgerechten vmbo horeca werkboek

Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de kok bij het bereiden van voorgerechten. Onderwerpen als soepen, sauzen en salpicons komen;

Vergelijkbare producten zoals Tendens - Kok voorgerechten vmbo horeca werkboek

Tendens - Partie nagerechten basis Niveau 3-4 Werkboek

Partie nagerechten basis Niveau 3-4 Werkboek;

Vergelijkbare producten zoals Tendens - Partie nagerechten basis Niveau 3-4 Werkboek

Tendens - Partie nagerechten gevorderd Niveau 3-4 Werkboek

Partie nagerechten gevorderd Niveau 3-4 Werkboek;

Vergelijkbare producten zoals Tendens - Partie nagerechten gevorderd Niveau 3-4 Werkboek

Tendens - Partie garnituren kok Werkboek

Partie garnituren kok Werkboek;

Vergelijkbare producten zoals Tendens - Partie garnituren kok Werkboek

Tendens - Partie koude voorgerechten kok Werkboek

Partie koude voorgerechten kok Werkboek;

Vergelijkbare producten zoals Tendens - Partie koude voorgerechten kok Werkboek

VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie - Werken als kok in de catering

. Je bereidt dan vaak gerechten voor in je eigen keuken en maakt deze op locatie af. In dit werkboek leer je werken als kok op locatie.;

Vergelijkbare producten zoals VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie - Werken als kok in de catering

VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie - Werken als kok in de catering

. Je bereidt dan vaak gerechten voor in je eigen keuken en maakt deze op locatie af. In dit werkboek leer je werken als kok op locatie.;

Vergelijkbare producten zoals VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie - Werken als kok in de catering

Edu4all HBR - Werken als kok in een sterrenrestaurant Keuzevak Keukenspialisme

. Gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen in een restaurant, dat is het doel van een kok die werkt in een sterrenrestaurant. In dit werkboek;

Vergelijkbare producten zoals Edu4all HBR - Werken als kok in een sterrenrestaurant Keuzevak Keukenspialisme

Edu4all HBR - Werken als kok in een sterrenrestaurant Keuzevak Keukenspialisme

. Gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen in een restaurant, dat is het doel van een kok die werkt in een sterrenrestaurant. In dit werkboek;

Vergelijkbare producten zoals Edu4all HBR - Werken als kok in een sterrenrestaurant Keuzevak Keukenspialisme

Tendens - Partie nagerechten basis Niveau 3-4 Werkboek

Van dit artikel is geen omschrijving beschikbaar;...

Vergelijkbare producten zoals Tendens - Partie nagerechten basis Niveau 3-4 Werkboek

Tendens - Partie nagerechten gevorderd Niveau 3-4 Werkboek

Van dit artikel is geen omschrijving beschikbaar;...

Vergelijkbare producten zoals Tendens - Partie nagerechten gevorderd Niveau 3-4 Werkboek

Oriëntatie op de horeca vmbo horeca werkboek

, mastiek en mise-en-place worden behandeld. Voorin het werkboek bevindt zich de DigiCode waarmee de leerling kan inloggen op de site www.htrv.nl;

Vergelijkbare producten zoals Oriëntatie op de horeca vmbo horeca werkboek

NAGERECHTEN

te staan. De meeste recepten zijn vrij gemakkelijk, zodat ook de minder ervaren kok er mee aan de slag kan.;

Vergelijkbare producten zoals NAGERECHTEN

StruX - Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie 2 van 4

. Dit leer-werkboek richt zich op het Entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit leer-werkboek leert de deelnemer;

Vergelijkbare producten zoals StruX - Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie 2 van 4

Het leukste kookboek voor kinderen

, nagerechten, taarten, koekjes en brood kortom, alles komt aan bod in dit boek van chef-kok Jan de Graaff.;

Vergelijkbare producten zoals Het leukste kookboek voor kinderen

Bakkerij banketbakker stukswerk en convenience vmbo-horeca werkboek

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als banketbakker van zanddegen. Onderwerpen als grondstoffen, materialen en gereedschappen;

Vergelijkbare producten zoals Bakkerij banketbakker stukswerk en convenience vmbo-horeca werkboek

VMBO Algemene Beroepsvaardigheden - Bronnenboek Horeca, Bakkerij en Recreatie

hoort bij de volgende modules van het vmbo-profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie met de bijbehorende werkboeken. Module: Gastheerschap Werkboek;

Vergelijkbare producten zoals VMBO Algemene Beroepsvaardigheden - Bronnenboek Horeca, Bakkerij en Recreatie

VMBO Algemene Beroepsvaardigheden - Bronnenboek Horeca, Bakkerij en Recreatie

hoort bij de volgende modules van het vmbo-profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie met de bijbehorende werkboeken. Module: Gastheerschap Werkboek;

Vergelijkbare producten zoals VMBO Algemene Beroepsvaardigheden - Bronnenboek Horeca, Bakkerij en Recreatie

SNEL EN EENVOUDIG KOKEN

en eenvoudig koken een perfecte bron van ideeën voor koks met weinig tijd. Meer dan 5O uitgekiende recepten, zorgvuldig beschreven en gefotografeerd;

Vergelijkbare producten zoals SNEL EN EENVOUDIG KOKEN

Einde inhoud

Geen pagina's meer om te laden'